Protest online: Directoarele de la ,,Jean Monnet'' nu sunt vinovate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Demiterea directoarelor de la liceul ,,Jean Monnet’’ de către Ministerul Educaţiei a stârnit reacţii puternice în rândul elevilor. Pe lângă protestul spontan, tinerii au postat o mulţime de mesaje de nemulţumire pe pagina de Facebook ,,Alături de Vişan Dan Octavian’’.

Comentariul care a dat tonul intrigii a explicat dezacordul total faţă de sancţionarea conducerii şi a dat vina pe părinţii celor trei fete acuzate de furt: ,,Nu considerăm întemeiată această decizie a Ministerului Învăţământului!!! Nu poate fi sancţionată conducerea liceului pentru comportamentul total nepotrivit cu statutul de elev al celor trei colege ale noastre. Ele nu ne reprezintă pe noi, cei 1400 de elevi din Jean Monnet! Pe părinţii lor, adevăraţii vinovaţi, cine şi cum îi sancţionează¬???’’, a lămurit administratorul paginii.

image

Click pe imagini pentru fotogalerie

Elevii îi acuză pe părinţii fetelor

Adolescenţii din liceul ,,Jean Monnet’’ sunt de părere că singurii care ar fi trebuit să fie traşi la răspundere sunt părinţii celor trei eleve acuzate de furt: ,, Aici m-am revoltat şi eu. Fetele nu erau în timpul programului şcolar şi nici într-o activitate şcolară. Mamele şi taţii trebuiau să răspundă!’’, a comentat eleva Adelaida Isabela.

Părinţii sunt neglijenţi

,,În afara programului şcolar ,părinţii sunt singurii responsabili de "prinţesele" lor. Ăsta e rezultatul neglijării copiilor, părinţii sunt mai preocupaţi în lupta pentru cât mai mulţi bani şi statut social’’, a spus Liliana Drăguţ. 

Tinerii le plâng de milă profesorilor

Elevii consideră că directoarele nu aveau cum să anticipeze comportamentul inadecvat al adolescentelor care au fost prinse la furat în club: ,,Săracii oameni chiar nu au nicio vină pentru ce fac elevii în afara şcolii. Din păcate, răul atrage rău’’, a conchis un elev de la Jean Monnet.
 

Citeşte şi:

Inspectorii ISMB, după controlul fără precedent de la „Jean Monnet": eleva "violată" trebuia exmatriculată!

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite