Protest în jurul Parcului Drumul Taberei: „Vom lega panglici de doliu pe gardul parcului“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi, locuitorii din apropierea Parcului Drumul Taberei organizează, de la ora 14.00, un eveniment menit să atragă din nou atenţia autorităţilor cu privire la lucrările care par să nu se mai încheie. Reprezentanţii evenimentului au anunţat că vor lega panglici de doliu pe gardul parcului.

„Dragilor, vă invit sâmbătă, 21 februarie, ora 14.00, la o plimbare în jurul parcului Drumul Taberei. Vom profita de vremea frumoasă care se anunţă, ne vom aminti de ceea ce a fost odată parcul nostru, vom face poze, vom filma şi vom lega panglici de doliu pe gardul parcului. Luaţi-vă famiile, părinţi, copii, bunici, vecinii, camerele foto, video, telefoanele mobile şi panglica neagră de pus pe gard. Întâlnirea va fi la intrarea din dreptul pieţei Drumul Taberei“, au anunţat organizatorii evenimentului pe reţelele de socializare.

Parcul Drumul Taberei se află de multe luni în plin proces de modernizare, însă cei care locuiesc în zonă susţin că lucrările par interminabile şi că tot ce îşi doresc este să fie inaugurat parcul. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite