Promoţie: Bilete mai ieftine pentru concertele Nana Mouskouri şi Demis Roussos

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Promoţia săptămânii de la Biletoo.ro aduce, în perioada 27-30 octombrie, reduceri de 20% şi 15% la biletele pentru concertele susţinute de Nana Mouskouri (4 decembrie) şi Demis Roussos (20 decembrie).

Concertul „Nana Mouskouri" va avea loc pe 4 decembrie la Sala Palatului. Preţurile biletelor pentru acest concert variază în funcţie de categoriile de preţ. La categoria VIP un bilet costă 500 de lei. Pentru categoriile I, II şi III sunt aplicate reduceri de 20% sau 15%. Astfel, preţul unui bilet de la categoria I este, în această perioadă, de 320 de lei (de la 400 de lei), la categoria II de 255 de lei (de 300 de lei), iar la categoria III de 170 de lei (de la 200 de lei). Mai sunt valabile bilete la categoria IV, la preţul de 150 de lei şi la categoria V - 100 de lei.

O altă promoţie este pentru concertul Demis Roussos din 20 decembrie de la Sala Palatului. Artistul grec va cânta piesele care l-au consacrat şi care i-au adus peste 100 de discuri de aur, platină şi diamant: "Forever and Ever", "My Friend the Wind", "Zorba", "Goodbye, My Love, Goodbye", "Someday", "Lovely Lady of Arcadia".
Promoţia biletoo.ro este valabilă pentru categoriile I şi III. Astfel, biletul la cat. I este redus cu 20%, preţul fiind de 200 de lei (de la 250 de lei), iar la cat. III se aplică o reducere de 15%, preţul unui bilet fiind de 127,5 lei (de la 150 de lei). La celelalte categorii, biletul costă 300 de lei (cat VIP), 100 de lei (cat IV) şi 50 de lei (cat V).

Biletele se găsesc la Unirea Shopping Center, Librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului şi Palatul Naţional al Copiilor. Cei ce doresc să comande online, o pot face de pe www.biletoo.ro.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite