Promenada Mall, construcţia care arată ca un OZN, ameninţă supremaţia Băneasa Shopping City. Vezi ce magazine se bat pentru Promenada

În mai puţin de 18 luni, poate cel mai spectaculos mall din Capitală, îşi va deschide porţile pentru vizitatori.

Ştiri pe aceeaşi temă


Megaconstrucţia se va ridica tot în nordul Capitalei, între Calea Floreasca, Şoseaua Pipera şi Bulevardul Barbu Văcărescu. Dezvoltatorul, Raiffeisen Evolution, spune că va încerca să atragă toţi clienţii existenţi în prezent în zona comercială Băneasa, cea mai importantă zonă comercială din Capitală, potrivit zf.ro.

Zara, Billa, H&M au închiriat deja spaţii

Complexul comercial, programat pentru a fi deschis în octombrie 2013, are deja clienţi programaţi pentru 36.000 de metri pătraţi, adică 70% din suprafaţa închiriabilă. Printre chiriaşi vor fi Zara, Bershka, H&M, Billa, Flanco, Inter Sport, C&A sau Hervis. Parcarea va fi uriaşă, cu o capacitate de 1.300 de locuri, iar valoarea proiectului se ridică la 95,5 milioane de euro, bani puşi la dispoziţie dezvoltatorului de către Raiffeisen Viena.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările