Proiectul de modernizare a Centrului Social Multifuncţional „Harap-Alb“ a ajuns la final

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Proiectul de modernizare a Centrului Social Multifuncţional Harap-Alb din Sectorul 6 al Capitalei a ajuns la final, după o investiţie de aproximativ patru milioane de lei.

Joi, reprezentanţii Primăriei Sectorului 6 au participat la finalizarea proiectului de modernizare a Centrului Social Multifuncţional „Harap-Alb“. În urma implementării proiectului, 290 de copii cu vârste cuprinse între 3 luni şi 4 ani, au şansa la educaţie şi beneficiază de un loc în Centrul Social Multifuncţional „Harap-Alb“. Reprezentanţii primăriei estimează că 6.000 de persoane adulte vor primi servicii de consiliere şi reintegrare socială oferite în cadrul centrului.

De asemenea, în proiect se precizează faptul că 1.920 de părinţi vor beneficia de terapie de grup şi cursuri gratuite. Printre rezultatele proiectului se mai numără creşterea spaţiilor destinate serviciilor sociale de consiliere şi integrare socială, creşterea numărului de specialişti care se ocupă de cazurile sociale din comunitate, reducerea cererilor de servicii sociale nesoluţionate, îmbunătăţirea serviciilor sociale oferite, accesibilizarea mediului fizic pentru persoanele cu dizabilităţi şi scăderea cheltuielilor la factura energetică prin amplasarea unor celule fotovoltaice.

Valoarea totală a proiectului a fost de 3.997.361,96 lei.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite