Proiectul „Cinema în aer liber“ continuă în Parcul Alexandru Ioan Cuza din Capitală: Marţi va fi proiectat filmul „În numele tatălui“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Filmul va fi proiectat marţi, 12 august, în Parcul Alexandru Ioan Cuza din Capitală FOTO Arhivă
Filmul va fi proiectat marţi, 12 august, în Parcul Alexandru Ioan Cuza din Capitală FOTO Arhivă

Bucureştenii care vor să se relaxeze şi să se bucure de cinematograful în aer liber din Parcul Alexandru Ioan Cuza din sectorul 3 al Capitalei pot viziona marţi, 12 august, filmul „În numele tatălui“. Acesta va fi proiectat pe un ucran uriaş amplasat pe Insula Pensionarilor.

Filmul „În numele tatălui“ prezentat în cadrul evenimentului „Cinema în aer liber“ este o dramă inspirată dintr-un caz real. 

În regia lui Jim Sheridan, acest film îl are ca protagonist pe irlandezul Gerry Conlon (Daniel Day-Lewis). În mod eronat, el este arestat pentru participare la un atentat cu bombă. După un interogatoriu brutal, Gerry semnează o declaraţie falsă, în urma căreia este condamnat la închisoare.

„Povestea este departe de a se opri aici, deoarece familia sa ajunge pe drumuri, iar tatăl acestuia, Giuseppe (Pete Postlethwaite), este acuzat de complicitate şi îşi va găsi sfârşitul dincolo de gratii. Coşmarul pe care Gerry Conlon îl trăieşte pe nedrept durează vreme de cincisprezece ani. Cea care aduce speranţa în viaţa lui este Gareth Peirce (Emma Thompson), o avocată din Marea Britanie care redeschide cazul, fiind determinată să dovedească nevinovăţia irlandezului“, anunţă reprezentanţii Primăriei Sectorului 3. 

Proiecţiile din cadrul evenimentului „Cinema în aer liber” sunt oferite gratuit de Primăria Sectorului 3 în colaborare cu Metropolis Film şi se desfăşoară pentru al treilea an consecutiv în Sectorul 3 al Capitalei.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite