Proiectele sociale din Sectorul 6 al Capitalei primesc finanţare

Proiectele sociale din Sectorul 6 al Capitalei primesc finanţare

Cinci proiecte vor primi finanţare FOTO Arhivă

Cinci proiecte sociale vor primi sprijin financiar din partea unor firme private, după lansarea proiectului „Implică-te, adoptă un proiect“.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Manifestarea a avut loc în data de 10 aprilie 2014  a constat într-o conferinţă de lansare,  urmată de un târg de proiecte cu specific social, în cadrul căruia Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 şi organizaţiile nonguvernamentale prezente au avut şansa de a-şi prezenta programele sociale care au nevoie de sprijinul comunităţii locale a Sectorului 6“, au anunţat reprezentanţii Primăriei Sectoului 6.

La conferinţa de lansare au participat specialişti ai instituţiilor publice, ai organizaţiilor nonguvernamentale, dar şi factori de decizie dornici să susţină eforturile de combatere a fenomenelor de excluziune socială care afectează grupuri vulnerabile, precum persoane cu dizabilităţi, bătrâni lipsiţi de susţinere familială sau copii proveniţi din familii dezorganizate, în pericol de marginalizare.

De asemenea, 20 de firme private au anunţat că vor sprijini proiectul.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările