Proiect „Vara Culturală”:  Filme documentare în Parcul „Marin Preda”, în perioada 27 august - 5 septembrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Facebook / Primăria Sectorului 6
Foto Facebook / Primăria Sectorului 6

În cadrul proiectului „Vara Culturală” se vor organiza proiecţii de filme documentare, spectacolul „Stand up Lechaim!” şi o zonă de lectură şi relaxare în parcul „Marin Preda” din Sectorul 6, în perioada 27 august - 5 septembrie.

„Stand Up Lechaim!", producţie a Teatrului Evreiesc de Stat în regia Maiei Morgenstern, este un spectacol concert special. Interpretează Maia Morgenstern, Mihai Ciucă, Dorina Păunescu, Mirela Nicolau şi Andrei Miercure, acompaniaţi de orchestra teatrului. Spectacolul cuprinde cele mai vesele cântece folclorice evreieşti, în armonie perfectă cu cea mai bună muzică populară românească - Klezmer, oraţii de nuntă, cântece de leagăn, de joc, de dragoste, de petrecere, lăutăreşti, satirice, scrie Agerpres.

Proiecţiile de film documentar vor avea loc de la ora 21:00 pe 27 şi 29 august, respectiv pe 2, 3, 4 şi 5 septembrie. Zona de lectură şi relaxare va fi deschisă zilnic între orele 17:00 - 22:00, iar pe weekend, în intervalul 11:00 - 22:00.

Evenimentul se va desfăşura în aer liber, cu respectarea normelor de protecţie în vederea prevenirii răspândirii virusului SARS-CoV-2. Intrarea este gartuită.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite