Proiect Primăria Capitalei: S-au înfiinţat patru linii speciale pentru elevii unei şcoli din Sectorul 3

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elevii Şcolii 195 din Capitală vor avea la dispoziţie patru linii de autobuz şcolare. Aceste linii vor funcţiona doar în perioadele semestriale când sunt desfăşurate cursuri, informează Societatea de Transport Bucureşti, printr-un comunicat postat pe pagina sa de Facebook.

Patru linii de autobuze şcolare vor funcţiona în Bucureşti, urmând să transporte elevii de la şcoala 195 din sectorul 3. Proiectul pilot a fost pus în practică de Primăria Capitalei şi are la bază un studiu de oportunitate privind înfiinţarea unui serviciu municipal dotat cu autobuze pentru elevi care să faciliteze transportul elevilor din ciclul primar şi secundar. 

„Începând cu data de 9.09.2019, se vor înfiinţa patru linii şcolare speciale, care vor funcţiona în corelare cu structura noului an şcolar, doar în perioadele semestriale când sunt desfăşurate cursuri”, a anunţat Societatea de Transport Bucureşti (STB), într-un comunicat. Proiectul este unul pilot şi este destinat elevilor Şcolii 195 (Hamburg) din Sectorul 3 al Capitalei. ”Autobuzele şcolare vor circula pe patru trasee fixe, vor prelua copiii din staţii prestabilite şi vor purta indicativele “T1-Şcoala nr. 195 (Hamburg)”, “T2-Şcoala nr. 195 (Hamburg)”, “T3-Şcoala nr. 195 (Hamburg)” respectiv “T4-Şcoala nr. 195 (Hamburg)” precizează Societatea de Transport Bucureşti (STB), printr-un comunicat postat pe Facebook. 

Autobuzele speciale nu vor circula în perioadele vacanţelor, sărbătorilor legale sau a altor zile hotărâte de autorităţi ca fiind libere pentru elevi.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite