Program prelungit pentru schimbarea buletinelor, în Sectorul 1 al Capitalei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Buletinele pot fi schimbate şi în ziua alegerilor
Buletinele pot fi schimbate şi în ziua alegerilor

Persoanele din Sectorul 1 care au cărţile de identitate expirate, pierdute sau distruse şi care doresc să se prezinte la vot în data de 2 noiembrie, îşi pot schimba buletinele inclusiv în ziua alegerilor. Actele de identitate vor fi eliberate în aceeaşi zi.

Programul de lucru cu publicul al birourilor de Evidenţă a Persoanei din Sectorul 1 a fost prelungit în ziua scrutinului şi cu o zi înainte pentru a da posibilitatea tuturor locuitorilor din Sectorul 1 să-şi poată exercita dreptul de vot la alegerile prezidenţiale.

Astfel, birourile Serviciului de Evidenţă a Persoanei vor funcţiona în zilele de sâmbătă şi duminică, după următorul program:

Sâmbătă, 1 noiembrie 2014, între orele 08.00 – 16.00

Duminică, 2 noiembrie 2014, între orele 08.00 – 21.00

Cetăţenii care domiciliază pe raza Sectorului 1 sunt aşteptaţi la unul dintre cele cinci Birouri ale Serviciului de Evidenţă a Persoanei, cu sediile în:

Biroul nr. 1 de Evidenţă a Persoanelor - Piaţa Amzei nr. 13;

Biroul nr. 2 de Evidenţă a Persoanelor - Str. Arhit. Ion Mincu nr. 15;

Biroul nr. 3 de Evidenţă a Persoanelor - Str. General Berthelot nr. 34;

Biroul nr. 4 de Evidenţă a Persoanelor - Str. Ion Neculce nr. 6;

Biroul nr. 5 de Evidenţă a Persoanelor - Bd. Bucureştii Noi nr. 54.

Cu excepţia Biroului nr. 1, celelalte patru birouri de Evidenţă a Persoanelor îşi au sediile în incinta secţiilor de poliţie.

Pentru a-şi reînnoi buletinul, persoanele trebuie să prezinte, la unul din birourile menţionate, următoarele documente: certificat de naştere, certificat de căsătorie sau, după caz, hotărâre de divorţ rămasă definitivă şi irevocabilă, precum şi dovada spaţiului de locuit. Persoanele care nu deţin o locuinţă proprietate personală trebuie să fie însoţiţi de proprietarul imobilului unde locuiesc pentru a face dovada de primire în spaţiu.

Contravaloarea cărţilor de identitate şi taxa de timbru fiscal se vor achita la ghişeele Birourilor de Evidenţă a Persoanei Sector 1.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite