Profu` „violator“ de la Jean Monnet a jucat în telenovela „Iubire şi Onoare“. Vezi câţi bani câştiga!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dan Octavian Vişan, profesorul de sport de la Jean Monnet acuzat de o elevă de a sa că ar fi violat-o, a vrut să devină actor de telenovele. Dascălul a apărut în telenovela „Iubire şi Onoare“ alături de Adela Popescu.

Profesorul de la liceul Jean Monnet din Capitală a avut mai multe încercări de carieră, în diferite domenii, înainte să intre în învăţământ.

Prima dată, Dan Octavian Vişan a vrut să devină jucător profesionist de fotbal, însă, acum aproximativ şapte ani, a renunţat la această idee, scrie un ziar tabloid.

De la fotbal a trecut la actorie. Dascălul s-a angajat la o agenţie de casting care i-a oferit rolul de figurant într-o telenovelă românească.

Acesta a apărut în serialul „Iubire şi Onoare“ alături de vedete precum Adela Popescu, Răzvan Fodor sau Wilmark Rizo. Dan Vişan trebuia, alături de alţi figuranţi, să menţină atmosferă într-o scenă în care se presupunea că actorii sunt în club. 

Pentru acest lucru,  profesorul de la Jean Monnet a fost plătit, de agenţia de casting care la angajat, cu suma de 30 de lei pe zi. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite