Profu` „violator“ de la Jean Monnet a jucat în telenovela „Iubire şi Onoare“. Vezi câţi bani câştiga!

Dan Octavian Vişan, profesorul de sport de la Jean Monnet acuzat de o elevă de a sa că ar fi violat-o, a vrut să devină actor de telenovele. Dascălul a apărut în telenovela „Iubire şi Onoare“ alături de Adela Popescu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Profesorul de la liceul Jean Monnet din Capitală a avut mai multe încercări de carieră, în diferite domenii, înainte să intre în învăţământ.

Prima dată, Dan Octavian Vişan a vrut să devină jucător profesionist de fotbal, însă, acum aproximativ şapte ani, a renunţat la această idee, scrie un ziar tabloid.

De la fotbal a trecut la actorie. Dascălul s-a angajat la o agenţie de casting care i-a oferit rolul de figurant într-o telenovelă românească.

Acesta a apărut în serialul „Iubire şi Onoare“ alături de vedete precum Adela Popescu, Răzvan Fodor sau Wilmark Rizo. Dan Vişan trebuia, alături de alţi figuranţi, să menţină atmosferă într-o scenă în care se presupunea că actorii sunt în club. 

Pentru acest lucru,  profesorul de la Jean Monnet a fost plătit, de agenţia de casting care la angajat, cu suma de 30 de lei pe zi. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările