Profesorul de la „Jean Monnet” îşi serbează ziua de naştere în închisoare. El împlineşte 27 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dan Vişan, profesorul de liceu care a fost acuzat de viol de o elevă a sa, împlineşte astăzi 27 de ani. Cum acesta a fost arestat preventiv vineri, susţinătorii săi îl sărbătoresc pe Facebook.

„LA MULŢI ANI , dom' profesor! Să fiţi sănătos, puternic şi să treceţi peste această încercare grea! Alături de VDO!!!” este mesajul de pe Facebook care a făcut alţi fani să-i trimită urări de bine fostului cadru didactic.

image

Click pe imagini pentru fotogalerie (eleva de la Jean Monnet care îşi acuză )


„Transmitem familiei profului/prietenului nostru ca ii suntem si ii vom fi alaturi.O rugam pe sora profului , care speram ca urmareste pagina noastra pentru a-i transmite profului sustinerea noastra, sa ne lase un mesaj privat aici, sau pe adresa de email «alaturidevdo@yahoo.com». Sunt aspecte pe care dorim sa le discutam cu d-voastra. Multumim !“, au mai transmis susţinătorii profesorului.

Profesorul Dan Octavian Vişan, pe holurile Tribunalului Bucureşti

Click pe fotogalerie pentru mai multe imagini c profesorul Dan Octavian Vişan pe holurile Tribunalului Bucureşti!

„La mulţi ani! Ştii foarte bine ce îţi dorim toţi cei de aici, ştii că suntem alături de tine, şi alte cuvinte sunt momentan de prisos”, spune un alt elev. Alţii sunt mai înverşunaţi şi nu sunt convinşi de sinceritatea urărilor: „Voi sunteţi alături de el? Mi-e silă,uneori, de comportamentul vostru! La tribunal nu v-a văzut nimeni «alături» de el!”.

Pagina creată pe facebook de elevii care-l susţin pe Dan Octavian Vişan a adunat deja peste 4.500 de fani. Profesorul de sport a fost arestat preventiv în urma deciziei de vineri a magistraţilor Tribunalului Bucureşti.

Citeşte şi:

Profii dezaxaţi, greu de dibuit

Conducerea Liceului „Jean Monnet“ verifică modul în care a fost organizată „excursia-sexy“ la Predeal

Profesorul de la „Jean Monnet” acuzat de viol a luat 8.30 la titularizare

Eleva de la Jean Monnet care susţine că a fost violată de profesorul de sport riscă să fie sancţionată. Liceul a început propria anchetă

Mărturii din excursia-sexy cu elevii de la Jean Monnet, de la Predeal: Niciun bărbat întreg la minte n-ar abuza sexual o minora răsfăţată!

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite