Procurorii anchetează cauzele prăbuşirii macaralei de pe strada Matei Millo

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Macara căzută pe strada Matei Millo
Macara căzută pe strada Matei Millo

Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 a început cercetările în cazul macaralei prăbuşite peste două maşini, ieri, pe strada Matei Millo din centrul Capitalei. Incidentul a rănit 4 persoane, dintre care una se află în stare gravă la spital, şi a avariat două maşini.

Cu privire la evenimentul înregistrat ieri, poliţiştii bucureşteni sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, distrugere, neluarea şi respectiv nerespectarea normelor de securitate şi sănătate în muncă, transmite Poliţia Capitalei.

Specialişti criminalişti şi poliţişti ai Serviciului Omoruri din cadrul Poliţiei Capitalei au efectuat cercetări la faţa locului, până în prezent fiind audiate mai multe persoane.

În cadrul investigaţiilor au fost cooptaţi specialişti din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Bucureşti, Inspectoratului de Stat în Construcţii, precum şi ai Inspecţiei de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune şi Instalaţiilor de Ridicat.

Reprezentanţii Primăriei Capitalei au arătat că macaraua prăbuşită sâmbătă aparţine unei societăţi private care desfăşura lucrări de demolare a unei clădiri private, conform unei autorizaţii emise de Primăria Municipiului Bucuresti. Lucrările la imobilul unde a avut loc accidentul sunt realizate de către antreprenor pentru o societate comercială.

Potrivit Primăriei Capitalei, în urma accidentului produs sâmbătă dimineaţă pe strada Matei Millo, nr. 5, sector 1, unde un segment dintr-o macara a căzut peste un autoturism aflat în mers, au fost înregistrate 4 victime, dintre care una a fost transportată în stare de inconştienţă la Spitalul Municipal.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite