De ce a fost lăsată să plece şoferiţa care a omorât două fetiţe aflate pe trotuar. Procuror: Era bătută şi în şoc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Observator News
FOTO Observator News

Şoferiţa de 56 de ani care a lovit mortal, sâmbătă, două fetiţe aflate pe trotuar, a fost lăsată să plece după audieri pentru că era rănită, după ce a fost lovită de către martori ai accidentului.

Femeia a fost audiată şi i s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei, dar nu sunt indicii că ar fi fost băută a declarat duminică, purtătorul de cuvânt al Parchetului Judecătoriei Sectorului 2, Rodica Niţescu, pentru HotNews.

„Nu s-a luat nicio măsură preventivă împotriva ei. Era foarte lovită, inclusiv la faţă. A fost bătută, era într-o stare foarte proastă, era şi în stare de şoc. Nu s-a considerat că este oportună luarea vreunei măsuri“, a afirmat procurorul Rodica Niţescu.

Potrivit acesteia, femeia, care a mers singură la audieri după ce a primit îngrijiri medicale la spital, nu le-a putut explica anchetatorilor ce anume s-a întâmplat de a pierdut controlul volanului. Ea ar urma să fie reaudiată cel târziu luni, a adăugat procurorul.

Femeia de 56 ani este cercetată pentru ucidere din culpă.

Ea a spus că a pierdut controlul volanului, că nu conducea prea des şi că a încurcat pedalele.

Tragedia s-a produs, sâmbătă, pe strada Menţiunii din nordul Capitalei, după ce o şoferiţă a pierdut controlul volanului, a intrat într-un stâlp, apoi într-un gard. Cele două fete se aflau pe trotuar. Ambele au fost duse de urgenţă la spital, însă medicii nu le-au putut salva.

Poliţiştii care au vizionat imaginile de pe camerele video spun că maşina a venit cu viteză mare

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite