Probleme la metrou duminică dimineaţă: un tren defect la Piaţa Unirii a perturbat circulaţia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Probleme pentru o garnitură de tren care circula duminică dimineaţă pe Magistrala 2 (Berceni-Pipera). Călătorii ne-au sesizat că în staţia Piaţa Unirii pasagerii aflaţi în trenul care mergea spre Pipera au fost rugaţi să coboare pe peron.

„Ne-a coborât pe toţi la Piaţa Unirii, după ce am aşteptat 10 minute în tren. Iniţial s-au închis şi deschis uşile de vreo 3 ori, la un moment dat s-a stins lumina şi am rămas în beznă, iar după vreo 10 minute de stat mecanicul a anunţat că trenul se retrage din circulaţie. L-a urnit câţiva  centimetri în sens opus si s-a oprit din nou, iar la megafon nu se anunţă nimic“, ne-a transmis o călătoare. 

După aproximativ 20 de minute de aşteptare. a sosit un alt tren pe linia opusă, care să transporte călătorii la destinaţie, însă trenul defect a continuat să rămână pe şine. Mersul trenurilor a fost afectat, circulaţia desfăşurându-se pe fir alternativ aproximativ jumătate de oră. Trenul cu probleme a fost retras la depou, unde problemele vor fi analizate şi remediate. 

Imagini de la staţia Tineretului:

Imagine indisponibilă
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite