Probleme la metrou. Circulaţia a fost întreruptă la oră de vârf pe magistrala Berceni-Pipera după defectarea unui macaz la Constantin Brâncoveanu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Călători aşteptând în staţia Berceni Foto Andrian Buga
Călători aşteptând în staţia Berceni Foto Andrian Buga

Circulaţia metroului a fost dată peste cap, la oră de vârf, miercuri dimineaţă, după defectarea unui macaz la staţia Constantin Brâncoveanu, pe magistrala Berceni - Pipera. Mii de călători au fost nevoiţi să aştepte circa 30 de minute în staţii.

UPDATE9:15: Potrivit unui comunicat al Metrorex, un macaz defect de la staţia Constantin Brâncoveanu a dus la paralizarea circulaţiei metroului pe  magistrala Berceni-Pipera începând cu ora 8.20.

„Pe Magistrala a 2-a, trenurile de metrou nu au circulat conform graficului de circulaţie obişnuit. Echipele de intervenţie Metrorex au lucrat pentru remedierea defecţiunii şi reluarea circulaţiei. Călătorii au fost informaţi prin sistemul de sonorizare din staţiile şi în trenurile de metrou“, a anunţat Metrorex într-un comunicat de presă.

UPDATE 9:10: Circulaţia trenurilor s-a reluat, potrivit informaţiilor primite de la cititori.

---

Contactaţi de Adevarul, reprezentanţii Metrorex au refuzat să dea detalii, limitându-se la a spune că sunt probleme tehnice şi că vor reveni la un moment dat cu un comunicat de presă.

Potrivit unui cititor al Adevarul, la ora 8.30, călătorii dintr-un tren aflat în staţia Berceni au fost rugaţi să coboare, fără a li se da detalii. O altă garnitură a intrat în staţie, călătorii s-au urcat în vagoane, dar trenul nu a plecat, staţionând cel puţin 15 minute. Conductorul a anunţat doar că „trenul staţionează din cauza unor probleme tehnice, dar nu cunoaştem timpul“.

Potrivit unui reporter al Adevarul.ro, la ora publicării acestei ştiri, prin staţia Apărătorii Patriei nu se circula de circa 25 de minute.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite