Probleme de conectare la Facebook de aseară pentru mai mulţi clienţi RCS&RDS în Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mai mulţi utilizatori au raportat probleme la conectarea la Facebook FOTO Mediafax
Mai mulţi utilizatori au raportat probleme la conectarea la Facebook FOTO Mediafax

Mai mulţi utilizatori de internet care au contracte la RCS&RDS au remarcat o problemă încă de aseară la conectarea pe Facebook. Astfel, majoritatea au avut probleme în a se conecta în Bucureşti.

UPDATE 16.50: Reprezentanţii companiei au declarat că problema s-a remediat în cazul a 90% din utilizatorii afectaţi, iar restul vor avea acces la Facebook în momentul în care vor reseta conexiunea. 

UPDATE: Contactaţi de Adevărul, reprezentanţii RCS&RDS au reconfirmat problema, dar au spus că ea s-a rezolvat pentru mulţi clienţi. 

Ce este sigur până acum este faptul că doar Facebook a fost afectat de această problemă tehnică. Pentru a încerca să remedieze situaţia, clienţii sunt sfătuiţi să reseteze conexiunea la internet, iar site-ul s-ar putea să-şi revină pe măsură ce echipele tehnice remediază situaţia. 

---

Potrivit celor care au aceste probleme în Bucureşti, conectarea la alte site-uri este posibilă, iar în multe cazuri varianta mobilă funcţionează pe tablete şi smartphone-uri.

Reprezentanţii RCS&RDS ne-au spus că problema este una cunoscută, deoarece mai mulţi oameni au raportat această chestiune, iar echipele tehnice au început să remedieze situaţia pentru a permite accesul la acest site.

Sfatul primit de la echipa de asistenţă tehnică este „conectarea directă, nu prin router wireless, acest lucru îmbunătăţind situaţia în unele cazuri“.

Revenim cu amănunte.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite