Prinşi în flagrant la furat de ţigări. Hoţii ghinionişti au dat nas în nas cu poliţia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii l-au prins pe unul dintre hoţi chiar în faţa magazinului din care ieşea în fugă, iar al doilea a reuşit să fugă, în ciuda somaţiilor şi a focurilor de avertisment trase în plan vertical.

Ieri, în jurul orei 4.45, agenţii de siguranţă publică se la Secţia 4 Poliţe au observat urme de intrare forţată la un magazin de pe strada Sf. Maria, din sectorul 1. Din magazin au ieşit cei doi hoţi, în fugă, şi au aruncat prada – un sac voluminos de plastic – spre poliţişti.

Forţele de ordine verificau uşa de acces când hoţii le-au ieşit în faţă. Hoţul prins chiar în faţa magazinului are 27 de ani şi a fost identificat. Al doilea s-a făcut dispărut, ignorând somaţiile poliţiştilor. Ela  fost identificat ulterior, în persoana unui tânăr din judeţul Ilfov, dispărut de la domiciliu. Nu au existat pagube şi nici victime, în urma focurilor de armă care au fost trase în plan vertical.

Cel de-al treilea complice, şoferul, în vârstă de 28 de ani, a fost identificat în zonă, în timp ce-i aştepta pe ceilalţi cu prada.

Din magazin au fost sustrase 576 de pachete de ţigarete şi suma de 90 de lei, care au fost resittuite proprietarilor.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite