Primul weekend canicular. Vom avea până la 35 de grade şi nicio urmă de ploaie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conform datelor furnizate de INMH, vremea pentru acest weekend se anunţă a fi frumoasă, cu temperaturi de până la 35 de grade în unele regiuni ale ţării.

Sâmbătă, vremea va fi călduroasă pe tot teritoriul ţării, cu temperaturi cuprinse între valorile 28 şi 35 de grade Celsius. În Banat, Oltenia şi Crişana se vor înregistra temperaturi de până la 35 de grade, iar indicele temperatură – umiditate va atinge cota de 80, barem care indică o vreme caniculară.

În nordul ţării şi la munte se vor înregistra ploi sporadice de scurtă durată. Pe litoral temperaturile de sâmbătă vor ajunge în jurul valorii de 26-27 de grade Celsius, iar apa mării va avea 19-21 de grade. Vremea din Bucureşti va fi călduroasă, cu temperaturi de 33 de grade, iar norii vor lipsi în totalitate.

Duminică
, vremea se menţine caldă în majoritatea regiunilor. Vor apărea nori de ploaie în partea de nord a ţării, cu ploi sporadice în Apuseni şi zonele montane. Temperaturile vor varia între 26 şi 34 de grade, iar apa mării se va menţine în jurul valorii de 20 de grade. În Bucureşti, vor apărea spre seară norii, dar nu va ploua până luni dimineaţa.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite