Primul fast-food Subway din Capitală, alte 18 pe rol. Vezi unde se vor deschide restaurantele, cunoscute în toată lumea!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lanţul internaţional de restaurante, care are 36.255 de localuri în 98 de ţări, va deschide prima sa unitate din Capitală în centrul oraşului, într-o zonă de birouri.

Primul restaurant Subway din România se va deschide, însă în Iaşi, conform anunţului de pe site-ul oficial al companiei, pe strada Sărăriei numărul 2-6. Anunţul retailerul de intrare pe piaţa românească a fost făcut pe siteul oficial www.subway.com. 

Adresa exactă a primul local din Bucureşti, menţionat de asemenea pe site-ul companiei, este strada Nicolae Titulescu numărul 2-12, aproape de Piaţa Victoriei. Zona este cunoscută pentru numărul ridicat de birouri şi deci pentru o clientelă mare pentru astfel de servicii.

Potrivit rtv.net, compania va inaugura în perioada următoare 18 unităţi pe plan local, în Bucureşti, Iaşi, Cluj şi Timişoara, contractele de franciză pentru acestea fiind deja semnate. Din aceste licenţe, 11 sunt în Bucureşti-Ilfov.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite