Primele amenzi din sectorul 4 pentru ghețușul de pe trotuare și pentru țurțuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria sectorului 4 a dat amenzi în valoare de 5.600 de lei pentru locatarii care nu și-au curățat trotuarele de zăpadă și polei și pentru că nu au îndepărtat țurțurii formați la acoperiș.

În urma controalelor întreprinse de inspectorii primăriei, 28 de locatari ai unor imobile situate pe Bulevardul Tineretului, Șoseaua Olteniței, Giurgiului, Berceni și strada Luică, au primit amenzi în cuantum de 5.600 de lei pentru că nu și-au îndepărtat țurțurii de la acoperiș și pentru că nu au curățat ghețușul și zăpada depuse pe trotuarul din fața blocului.

 “Reamintesc proprietarilor care nu se vor conforma, că sunt direct răspunzători în cazul în care, Doamne fereşte, au loc accidente. Inspectorii Primăriei Sectorului 4 sunt prezenţi permanent în teren, pentru a verifica dacă cei atenţionaţi respectă obligaţiile ce le revin în acest sens, cât şi pentru identificarea eventualelor abateri de la prevederile legale”, a declarat primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone.

Conform sursei citate, controalele Direcţiei Inspecţie şi Control din cadrul Poliţiei Locale Sector 4 vor continua şi în perioada următoare pentru a verifica dacă agenţii economici şi asociaţiile de proprietari se achită de obligaţia de a degaja căile de acces, îndepărtând zăpada şi gheaţa din faţa imobilelor.

Potrivit prevederilor legale în vigoare, asociaţiile de proprietari şi firmele sunt obligate să cureţe zăpada şi gheaţa de pe trotuarele, rigolele şi parcările de reşedinţă din faţa imobilelor pe care le deţin sau administrează, în maxim 24 de ore de la încetarea ninsorii.


București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite