Primarul Sectorului 4, Cristian Piedone, şi-a turnat o găleată de apă cu gheaţă în cap: Îl provoc pe Sorin Oprescu să facă la fel

Primarul Sectorului 4, Cristian Piedone, şi-a turnat o
găleată de apă cu gheaţă în cap: Îl provoc pe Sorin Oprescu să facă la fel

Piedone l-a provocat pe Sorin Oprescu să îşi toarne o găleată de apă în cap FOTO Arhivă

Edilul Sectorului 4 din Capitală, Cristian Popescu Piedone, şi-a turnat o găleată de apă cu gheaţă în cap şi i-a cerut şi primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu, să facă la fel. Întreaga acţiune are în spate o cauză umanitară.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Am fost provocat să particip la campania umanitară Ice Bucket Challenge. Chiar dacă are şi o latură disctractiva, este mai important faptul că putem ajuta nişte oameni care au nevoie. Îi provoc, la rândul meu, pe Cătălin Măruţă, Alfred Laurenţiu Mihai şi pe Sorin Oprescu“, a spus Piedone.

Filmuleţul cu edilul de sector poate fi urmărit aici.

„Provocarea găleţii cu gheaţă“ sau „Ice Bucket“

Campania ALS Ice Bucket Challenge, ce are ca scop strângerea de fonduri pentru o asociaţie ce luptă contra scelrozei laterale amiotrofice, a avut parte de un succes răsunător – s-au strâns peste 23 de milioane de dolari într-un timp foarte scurt –, dar şi de critici pe măsură, mulţi considerând că a-ţi turna o găleată cu gheaţă în cap este un gest ridicol.

„Provocarea găleţii cu gheaţă“ a făcut înconjurul lumii şi s-a dovedit a fi un real succes, chiar dacă sunt multe voci care critică iniţiativa şi o descriu ca pe un truc enervant care nu creşte deloc gradul de conştientizare a maladiei degenerative a neuronilor motori. Pe de altă parte, sunt cei care cred că este o idee idioată, dar ca orice idee idioată funcţionează de minune.

Citeşte şi:

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările