Primarul Sectorului 1 anunţă că a început ridicarea chioşcurilor abandonate pe domeniul public

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Captură video/ Facebook Clotilde Armand
Foto: Captură video/ Facebook Clotilde Armand

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a anunţat, luni, pe pagina sa de Facebook, că în urmă cu o săptămână a început ridicarea chioşcurilor şi tonetelor abandonate pentru care proprietarii nu deţin autorizaţie de comercializare valabilă.

„Ocupau inutil domeniul public şi deveniseră un focar de infecţie. O capitală europeană este incompatibilă cu prezenţa acestor construcţii abandonate pe trotuare, sau, mai grav, pe spaţiile verzi”, a transmis primarul Sectorului 1 pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, 30 de astfel de construcţii urmează să fie ridicate sau dezafectate „în regim de urgenţă”. Cheltuielilor vor fi recuperate de la proprietarii chioşcurilor şi tonetelor. 

„După ridicarea chioşcurilor, domeniul public este adus la starea iniţială. Domeniul public al Sectorului 1 trebuie să aparţină oamenilor şi trebuie folosit în interesul lor. Vom continua atât acţiunea de inventariere a chioşcurilor, cât şi eliberarea domeniului public de aceste construcţii ilegale”, a mai comunicat Clotilde Armand. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite