Primarul general al Capitalei este tot nevaccinat împotriva Covid-19. Ce a declarat Nicuşor Dan despre propria imunizare pe care o evită de luni bune

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicusor Glina captura

Primarul general al Capitalei încă nu s-a vaccinat. Nicuşor Dan spune că îşi face analizele post-Covid, după care urmează imunizarea. Declaraţia a făcut-o joi la Parlament unde a fost nevoit sa se testeze pentru a intra.

Primarul Bucureştiului evită de luni bune să se imunizeze, iar în urmă cu două săptămâni, nu a putut intra nici în sediul Guvernului pentru că nu avea certifcat verde.

Întrebat dacă şi-a făcut analizele, Nicuşor Dan a declarat: „Acelaşi răspuns pe care l-am dat. Sunt în curs de... O să aflaţi când mă vaccinez”. 

Invitat la  o emisiune, în urmă cu o săptămână, edilul a evitat să spună dacă este pentru sau împotriva vaccinului, dar a susţinut că nu se teme să se imunizeze. El a subliniat însă că trebuie să îşi facă un set de analize.

„În momentul acesta, sunt probleme mai importante decât persoana mea şi ceea ce ţine de persoana mea. Am spus că mă voi vaccina. În secunda asta nu am certificat verde, mâine voi avea, pentru că mă voi testa. Azi, dacă întâlnirile din Parlament ar fi avut loc acolo, m-aş fi testat acolo şi aş fi intrat la întâlnire”, a spus primarul Capitalei.

Nicuşor Dan a mărturisit că a trecut prin boală în luna aprilie, iar certificatul verde nu mai era valabil.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite