Gabriela Firea se operează pentru a treia oară la colon

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, se va opera din nou. Anunţul a fost făcut chiar de edilul Bucureştiului, pe contul său de socializare.

„Deşi au trecut doar 2 săptămâni şi jumătate de la intervenţia chirurgicală dificilă la colon, la care am fost supusă, la Spitalul Cantacuzino din Capitală, de luni mi-am reluat activitatea la birou. Multă muncă, multă implicare, consum nervos. Dar, merg înainte, nu mă plâng şi nu mă abat niciun milimetru de la ce am promis”, a scris Firea pe contul său de Facebook. 

„Pentru a-i linişti pe cei care îmi poartă de grijă şi pentru a le tulbura euforia celor care şi-ar dori asta, sunt cât se poate de întreagă şi aptă de muncă, nu mă ţin captivă nici doctorii si nici extratereştrii, ci poate doar colegii mei de la Primarie, din imaginea alăturată, imortalizată chiar acum, în sala noastră de şedinţe de lucru. Până la următoarea (şi ultima, sper) intervenţie chirurgicală de peste circa o luna, pe care am anunţat-o în postarea de la externare, sunt la birou, în plină activitate, chiar dacă din cauza perioadei normale de refacere după operaţie, nu am multe apariţii publice”, a completat Gabriela Firea. 

Aceasta ar fi a treia operaţie efectuată de Gabriela Firea la Spitalul Cantacuzino din Bucureşti din decembrie şi până acum.

Primarul Capitalei s-a operat laparoscopic în luna decembrie la Spitalul Cantacuzino.

Pe 29 martie 2019, Firea s-a operat, din nou, la colon, în aceeaşi unitate medicală, după o ocluzie intestinală.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite