Vanghelie se mută în sectorul 1: clădirea Primăriei Sectorului 5 de pe Bulevardul Elisabeta va fi reabilitată. Sediul temporar, împrumutat de Municipalitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consilierii Primăriei Capitalei au aprobat, vineri în şedinţa de consiliu, proiectul de hotărâre prin care se aprobă ca Primăria Sectorului 5 să se mute într-o clădire de pe strada Constantin Mille din sectorul 1, adminstrată de Fondul Imobiliar. Darea în folosinţă este gratuită, primăria lui Vanghelie fiind însă obligată să acopere cheltuielile necesare folosinţei.

Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB) a avizat proiectul de hotărâre care prevede că Primăria Sectorului 5 primeşte în folosinţă gratuită imobilul situat în strada Constantin Mille numărul 10, pe toată durata lucrărilor de consolidare a clădirii de pe Bulevardul Regina Elisabeta numărul 29-31, actualul sediu al instituţiei, conform Mediafax.

Potrivit proiectului, Primăria Sectorului 5 va suporta de la data preluării imobilului de pe strada Constantin Mille numărul 10 toate cheltuielile necesare folosinţei.

În expunerea de motive a proiectului se arată că imobilului din strada Constantin Mille numărul 10 are două etaje şi mansardă, o suprafaţă construită desfăşurată de 2.021,39 metri pătraţi, se află pe un teren în suprafaţă de 618,94 metri pătraţi şi aparţine Administraţiei Fondului Imobiliar (AFI).

Predarea-primirea imobilului din strada Constantin Mille se va face printr-un protocol încheiat între Administraţia Fondului Imobiliar şi Primăria Sectorului 5, după terminarea lucrărilor de amenajare şi punere în funcţiune, care vor fi realizate de AFI.

Pe aceeaşi temă:

Oprescu vrea bani pentru modernizarea şi reabilitarea sediului vechi al Primăriei: peste 24 de milioane de euro pentru lucrări de doi ani

FOTO VIDEO Evacuări cu scandal. S-au încins spiritele lângă „biroul” lui Vanghelie: zeci de persoane au protestat la sediul Primăriei Sectorului 5

Străzile lor, uliţele noastre toate: cum trăiesc primarii, în oglindă cu traiul zilnic al oamenilor din sector

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite