Primăria a tocmit o maşină de epocă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Automobilul Ford tip A, fabricat în 1928, este unul dintre cele mai vechi existente în ţara noastră. Evaluat la peste 50.000 de euro, maşina este în perfectă stare de funcţionare, putând rula

Automobilul Ford tip A, fabricat în 1928, este unul dintre cele mai vechi existente în ţara noastră. Evaluat la peste 50.000 de euro, maşina este în perfectă stare de funcţionare, putând rula cu viteze de peste 60km/h.
Din cele trei maşini şi o motocicletă care ar fi trebuit să se prezinte pentru promovarea Târgului Anticarilor, care începe astăzi şi va ţine până duminică, acest Ford A este singurul care a reuşit să ajungă. Primarul Onţanu a ales acest tip de "curierat rapid" pentru a distribui invitaţii la târg către diferite instituţii şi ambasade din Bucureşti. Încadrat de două echipaje ale Poliţiei Comunitare, bijuteria argintie şi-a început traseul din jurul centrului, avântându-se, cu tupeu, în aglomeraţia din Capitală. La târgul care are loc în Piaţa Obor, organizatorii promit că mai multe astfel de antichităţi îşi vor face prezenţa, printre care şi un Ford model T din 1914, decanul de vârstă al maşinilor ce pot circula, legal, în România.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite