Primăria Sectorului 6 lansează un proiect pentru combaterea excluziunii sociale şi a marginalizării

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 lansează, miercuri, proiectului „Şansa – Sprijin pentru autocunoaştere şi autodepăşire a situaţiei de vulnerabilitate“. Proiectul vizează informarea a peste 1.000 de persoane cu privire la combaterea excluziunii sociale şi a marginalizării.

„Obiectivul general al proiectului îl constituie facilitarea accesului la ocupare şi informare pentru 1.140 de persoane din regiunile Bucureşti-Ilfov, Sud-Est şi Nord-Est, în vederea combaterii excluziunii sociale şi a marginalizării persoanelor vulnerabile din cele trei regiuni menţionate“, au declarat reprezentanţii Primăriei Sectorului 6.

Grupul ţintă este alcătuit din persoane cu dizabilităţi, persoane de etnie romă, membri ai societăţii civile, familii monoparentale sau cu mulţi copii, tineri care părăsesc sistemul de protecţie şi voluntari.
Pentru confirmarea participării şi informaţii suplimentare, doritorii pot suna la numărul de telefon 021.569.10.45 sau pot trimite un mesaj pe adresa office@dgaspc6.com.

Proiectul este implementat în parteneriat cu Asociaţia Four Change, SC Centrul de Consultanţă şi Studii Europene SRL şi Fundaţia de Sprijin Comunitar Bacău.  De asemenea, proiectul este realizat prin intermediul unei finanţări nerambursabile acordată din Fondul Social European (FSE) prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007- 2013, axa prioritară 6 „Promovarea incluziunii sociale“, domeniul major de intervenţie 6.2 „Îmbunătăţirea accesului şi a participării grupurilor vulnerabile pe piaţa muncii“.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite