Primăria Sectorului 6 începe colectarea deşeurilor electrice şi electrocasnice

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Sectorului 6, în parteneriat cu Asociaţia Română pentru Reciclare – RoRec, organizează sâmbătă, 21 martie, o nouă acţiune de colectare a deşeurilor electrice şi electrocasnice din sector.

Punctul de colectare va fi amplasat în intersecţia Bd. 1 Mai/Str. Braşov (vizavi de Billa Drumul Taberei) şi va fi deschis între orele 10.00 şi 18.00. Aici pot fi aduse de către cetăţeni aparatele electrice şi electrocasnice vechi sau defecte, orice tip de aparat care se bagă în priză sau funcţionează cu baterii.

Pentru obiectele mari (combine, vitrine şi lăzi frigorifice, frigidere, congelatoare, maşini de spălat rufe şi vase, uscătoare de haine, aparate de aer condiţionat), cetăţenii pot solicita preluarea gratuită a acestora de la domiciliu. Programări se fac la numerele de telefoan: 0800 444 800 sau 0748 910 190. Bine de ştiut este faptul că, pentru fiecare aparat frigorific mare, oamenii vor primi un tichet valoric de 40 lei, iar pentru fiecare maşină de spălat rufe sau vase – un tichet valoric de 20 de lei.

Totodată, fiecare deponent va primi un talon pentru o tombolă cu premii, tragerea la sorţi urmând a avea loc în aceeaşi zi, la ora 18.00, chiar la punctul de colectare a deşeurilor. Tombola are trei premii care constau în tichete cadou în valoare de 70 de lei, 100 de lei şi respectiv 150 de lei.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite