Primăria Sectorului 5, licitaţie pentru trei parcări supraterane. Valoarea estimată este de 92 de milioane de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Arhivă
FOTO Arhivă

Primăria Sectorului 5 anunţă pe SICAP licitaţie pentru proiectarea şi execuţia a trei parcări supraterane în Şoseaua Alexandriei, Calea Rahovei şi str. Bârcă, la o valoare totală estimată de 92.879.507 lei.

Achiziţia este împărţită în două loturi. Primul se referă la serviciile de poiectare şi construirea unei parcări etajate P+3E în zona Şoselei Alexandria nr.22-24. Pentru acesta, valoarea estimaă este de 53,3 milioane de lei fără TVA, iar serviciile de proiectare ar fi 1,6 milioane de lei.

Al doilea lot vizează servicii de proiectare şi construirea unei parcări P+2E în strada Bârcă nr. 2 şi a unei parcări etajate P+2E în Calea Rahovei nr. 327. Pentru acest lot valoarea estimată este de 39,5 milioane lei fără TVA, din care valoarea estimată pentru serviciile de proiectare este de 1,2 milioane lei, conform Agerpres.

În vederea evaluării, componenta financiară va fi 60%, iar cea tehnică 40%. Durata estimată a contractelor este de 8 luni, iar termenul limită pentru primirea ofertelor este 15 iulie.

Pe 4 mai, Consiliul Local Sector 5 a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru realizarea a trei parcări etajate. Parcările de pe Strada Bârcă şi de pe Calea Rahovei ar urma să asigure 142 de locuri de parcare. Potrivit hotărârii adoptate, cele două construcţii ar urma să fie realizate din structură metalică ce va adăposti parcările auto cu rampă de acces, iar la etaj se vor realiza spaţii conexe. 

În ce priveşte parcarea de pe Şos. Alexandriei, în incinta spaţiului acoperit de la parter se va amenaja o piaţă volantă cu tarabe de 725 mp. Pe terasă sunt prevăzute două terenuri de sport, prevede proiectul adoptat de Consiliul Local.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite