Primăria Sectorului 3 a desfiinţat 12 schele publicitare amplasate ilegal pe spaţiul verde

Primăria Sectorului 3 a desfiinţat 12 schele publicitare amplasate ilegal pe spaţiul verde

Primăria Sectorului 3 a organizat în această săptămână o amplă acţiune pentru desfiinţarea prismelor publicitare amplasate ilegal pe spaţiile verzi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Echipe formate din reprezentanţii ADP, însoţiţi de poliţişti locali, au desfiinţat 12 prisme ilegale amplasate în diferite zone din Sectorul 3, printre care unele amplasate pe bd. Theodor Pallady, intersecţia Baba Novac cu bd. Mihai Bravu, bd. Fizicienilor, str. Postăvarului, bd. Nicolae Grigorescu.

„Menţionăm că în câteva cazuri aceste construcţii metalice acopereau copaci plantaţi în acest sezon, dar şi piese de mobilier urban. În perioada următoare reprezentanţii Primăriei Sectorului 3 vor interveni pentru a desfiinţa şi platformele de beton pe care erau montate unele dintre aceste prisme publicitare. Acţiunea se înscrie în programul Primăriei Sectorului 3 de a reda spaţiul verde bucureştenilor“, anunţă reprezentanţii primăriei de sector.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: