Primăria Sectorului 1 reînnoieşte contractele de închiriere a locurilor de parcare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În Sectorul 1 sunt disponibile peste 8.000 de locuri de parcare de reşedinţă. FOTO Primăria Sectorului 1
În Sectorul 1 sunt disponibile peste 8.000 de locuri de parcare de reşedinţă. FOTO Primăria Sectorului 1

Locuitorii Sectorului 1 îşi pot reînnoi contractele pentru închirierea locurilor de parcare începând cu data de 8 ianuarie. Pentru a depune documentele respective, şoferii din sector sunt aşteptaţi la sediul Administraţiei Domeniului Public Sector 1 până pe data de 31 martie 2013.

Persoanele care nu vor depune actele necesare până în data de 31 martie vor pierde locul de parcare, Administraţia Domeniului Public va oferi locul oricărui şofer interesat.

Pentru a obţine un loc de parcare de reşedinţă, bucureştenii din Sectorul 1 trebuie să depună la sediul Administraţiei Domeniului Public din bulevardul Poligrafiei numărul 4 următoarele acte:

  • cerere de închiriere;
  • copie după actul de identitate al solicitantului cu domiciliul în imobilul respectiv;
  • copie după certificatul de înmatriculare al autoturismului;
  • plan topografic de situaţie scara 1:500 cu amplasamentul locului solicitat şi achitarea unei taxe de 76,65 de lei valabilă pentru tot anul.

Totodată, pentru a obţine un loc de parcare locuitorii Sectorului 1 trebuie să îndeplinească următoarele condiţii menţionate în lege:

  • nu se poate aloca mai mult de un loc de parcare pe fiecare apartament;
  • locurile se pot atribui numai pentru autoturisme;
  • se pot atribui numai persoanelor fizice care domiciliază în imobilul respectiv;
  • se pot atribui numai pentru autoturismele proprietate personală, pentru autoturismele utilizate în baza unor contracte de leasing şi pentru autoturismele utilizate în baza unor contracte de comodat.

În Sectorul 1 sunt disponibile peste 8.000 de locuri de parcare de reşedinţă la care se mai adaugă cele peste 100.000 de locuri create prin introducerea sensurilor unice pe străzile secundare.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite