Primăria ar putea cumpăra tramvaiele electrice de la turci

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhivă
Arhivă

Cele 100 de tramvaie noi ar putea fi cumpărate de către Primăria Bucureşti de la turcii de la Durmazlar, aceştia câştigând licitaţia. O eventuală contestaţie ar putea schimba însă datele problemei.

Comisia de licitaţie din cadrul municipalităţii a indicat compania DURMAZLAR MAKINE SANAYI VE TICARET A.S. ca fiind câştigătoare. Contestaţiile se pot depune în termen de 10 zile, anunţă Hotnews.

”Oferta declarată câştigătoare în urma aplicării criteriului de atribuire, cel mai bun raport calitate-preţ şi a algoritmului de calcul asociat aşa cum a fost publicat în anunţul de participare, este oferta prezentată de DURMAZLAR MAKINE SANAYI VE TICARET A.S. care s-a clasat pe primul loc şi a obţinut un punctaj de 99,61 puncte”, se arată în documentul ”Comunicare privind rezultatul procedurii de atribuire <Achiziţionarea a 100 de tramvaie>”, intrat în posesia culbferoviar.ro.

 Pentru achiziţia celor 100 de tramvaie, turcii de la Durmazlar au concurat cu asocierea Astra Vagoane Călători Arad -CRRC (China).

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite