Primăria Generală plăteşte circa trei milioane de euro pentru inventarierea spaţiilor verzi din Capitală

Primăria Generală plăteşte circa trei milioane de euro pentru inventarierea spaţiilor verzi din Capitală

Contractul a fost câştigat de o asociere de firme FOTO Arhivă

Şapte firme asociate se vor ocupa de inventarierea spaţiile verzi din Capitală pentru aproximativ trei milioane de euro fără TVA.  Licitaţia pentru acest contract a fost lansată de Primăria Municipiului Bucureşti  în luna noiembrie a anului trecut.

Ştiri pe aceeaşi temă

O asociere formată din şapte firme a câştigat licitaţia pentru atribuirea contractului „Inventarierea spaţiilor verzi private şi actualizarea registrului spaţiilor verzi al Municipiului Bucureşti“, urmând să primească pentru aceste servicii 13,27 milioane de lei (circa 3 milioane de euro), fără TVA, scrie Mediafax. Licitaţia a fost lansată de PMB în noiembrie 2013.

În urma licitaţiei, contractul a fost atribuit pentru oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere financiar, revenind asocierii formate din firmele Cornel & Cornel Topoexim, Geoter Proiect, Primul Meridian, Gauss, Infotop, Cartotop şi Blom Romania.
Toate cele şapte firme vor oferi servicii de arhitectură, inginerie, amenajare urbană şi arhitectură peisagistică, dar şi servicii conexe de consultanţă ştiinţifică şi tehnică.

PMB a primit, la licitaţie, două oferte, dintre care doar una a fost declarată admisibilă. Suma maximă pe care ar fi plătit-o municipalitatea pentru aceste servicii era de 16,12 milioane lei, fără TVA, bani asiguraţi din bugetul local.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările