Primăria Capitalei vrea să aloce peste 27 de milioane de euro pentru a izola termic 53 de blocuri din Bucureşti

Primăria Capitalei vrea să aloce peste 27 de milioane de euro pentru a izola termic 53 de blocuri din Bucureşti

FOTO: bucurestiulmeudrag

Primăria Capitalei a lansat o licitaţie prin care vrea să cumpere servicii de izolare termică a 53 de blocuri din Bucureşti în valoare de 129,7 milioane de lei (27,22 de milioane de euro), fără TVA, potrivit unui anunţ publicat pe platforma SICAP.

Ştiri pe aceeaşi temă

Licitaţia se înscrie în programul local multianual privind creşterea performanţei energetice a blocurilor de locuinţe din Municipiul Bucureşti - Sectorul 3.

Contractul, estimat la 129,7 milioane lei (27,22 milioane euro), fără TVA, vizează izolarea termică pentru 53 de blocuri. Tipul procedurii este licitaţie deschisă, iar achizitia nu implică încheierea unui acord-cadru.

Blocurile sunt situate pe bulevarde din Capitală precum 1 Decembrie, Calea Vitan, Burebista, Decebal şi Calea Călăraşilor.
Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare, precum şi data de deschidere a ofertelor, este 8 august.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: