Primăria Capitalei a suspendat programul de vouchere pentru biciclete, după ce a fost asaltată de cereri: peste 14.500 numai online. Ghinioniştii, la anul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Coada formată pentru a depune solicitările pentru a primi bonificaţiile de 500 de lei în scopul cumpărării unei biciclete FOTO Inquam Photos Octav Ganea
Coada formată pentru a depune solicitările pentru a primi bonificaţiile de 500 de lei în scopul cumpărării unei biciclete FOTO Inquam Photos Octav Ganea

Primăria Capitalei a suspendat înscrierile în programul de acordare de vouchere pentru achiziţionarea unei biciclete, după ce a primit, în total, peste 18.000 de cereri, dintre care 14.500 numai online, pentru cele 5.000 de vouchere în valoare de 500 de lei. Cei care nu au avut norocul să prindă se vor putea înscrie şi la anul.

„În urma numărului foarte mare de solicitări primite, Primăria Capitalei a luat decizia să suspende procesul de înscriere în Program, până la procesarea tuturor cererilor sosite prin e-mail şi eliminarea tuturor înregistrărilor multiple sau care contravin în alt fel regulamentului”, arată într-un comunicat PMB.

Potrivit Primăriei, până marţi la ora 18.30, oră la care au fost închise ghişeele şi a fost dezactivată adresa biciclisti@pmb.ro, au fost procesate un număr de 4.136 de cereri depuse la Centrul de Relaţii cu Publicul, iar pe adresa de e-mail au fost primite peste 14.500 de cereri.

Cum va garanta respectarea principiului „primul venit, primul servit”

Deoarece Primăria va distribui voucherele pe principiul „primul venit, primul servit”, toate cererile transmise prin e-mail vor primi un număr de înregistrare, în ordinea procesării acestora, care va fi comunicat prin e-mail fiecărui solicitant.

După ce toate cererile vor fi procesate şi vor fi primit număr de înregistrare, se va filtra baza de date pentru înlăturarea înscrierilor multiple, dat fiind faptul că regulamentul prevede clar că fiecare cetăţean poate solicita un singur voucher.

Cererile vor fi apoi înregistrate în funcţie de data şi ora procesării, în cazul celor depuse la ghişeele Centrului de Relaţii cu Publicul, respectiv după data şi ora primirii solicitării în serverul Primăriei, în cazul celor trimise prin e-mail.

După efectuarea tuturor acestor operaţiuni, va fi publicată pe site-ul pmb.ro, la secţiunea „Biciclişti în Bucureşti”, lista numerelor de înregistrare ale tuturor cererilor admise şi ordonate în modul descris anterior.

Numărul ar putea fi suplimentat                                                              

În funcţie de numărul total al cererilor validate, PMB va supune aprobării Consiliului General al Municipiului Bucureşti, în următoarea şedinţă, un proiect de Hotărâre prin care să fie suplimentat numărul de vouchere acordat în cadrul acestui program în acest an.

Cei care nu au prins un voucher în acest an vor avea şansa să-şi încerce norocul şi la anulş „Programul «Biciclişti în Bucureşti» va fi reluat şi în anul următor, iar toţi solicitanţii care au depus cereri în acest an şi nu vor primi vouchere vor rămâne în baza de date a Programului pentru ediţia din 2018”, mai spune Primăria.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite