Primăria Capitalei plăteşte 4 milioane de lei pentru un nou site. Motivul: actualul portal al municipalităţii este învechit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primăria va avea un site nou FOTO Captură
Primăria va avea un site nou FOTO Captură

Primăria Capitalei vrea să dea aproape patru milioane de lei pentru serviciile unor specialişti care să se ocupe de realizarea unui nou site al municipalităţii, potrivit unui anunţ de participare la licitaţie.

Valoarea estimată a contractului prin care ar urma să fie cumpărate serviciile de proiectare de site-uri, dezvoltare de software IT, de formare a personalului, precum şi pachetele software şi serverele este de 3.942.642 de lei (aproximativ 875.000 de euro) fără TVA, potrivit unui anunţ publicat pe www.e-licitatie.ro, scrie Mediafax.

Contractul va fi atribuit prin licitaţie deschisă şi va avea o durată de 14 luni, în timp ce criteriul de atribuire fiind preţul cel mai mic. Proiectul de hotărâre care prevedea noul site al municipalităţii a fost aprobat la începutul anului trecut de Consiliul General al Municipiului Bucureşti. Potrivit reprezentanţilor municipalităţii, actualul site este unul vechi, realizat în 1996.

Pe aceeaşi temă:

Primăria Capitalei plăteşte cinci milioane de lei pentru un site nou

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite