Primăria Capitalei susţine că va investi, anul acesta, peste 500 de milioane de euro în „Fluidizarea traficului” şi pentru „Combaterea poluării”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primăria Capitalei vrea să fluidizeze traficul FOTO Mediafax
Primăria Capitalei vrea să fluidizeze traficul FOTO Mediafax

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a prezentat structura bugetului pentru anul acesta. Cea mai mare sumă, de peste 500 de milioane de euro merge la „Fluidizarea traficului” şi la „Combaterea poluării”.  Catedrala Mânturii nu primeşte bani de la Primăria Municipiului Bucureşti în acest an.

Gabriela Firea a prezentat marţi planul de Buget pentru 2020, iar potrivit acestuia, prioritare pentru Municipalitate sunt fluidizarea traficului şi combaterea poluării, pentru care se alocă suma de 518 milioane de euro.La Sănătate sunt prevăzute 100 de milioane de euro, în timp ce pentru consolidarea clădirilor cu risc seismic se acordă 45 de milioane de euro.

Pentru servicii puiblice la asistenţă socială - 115 milioane de euro, iar pentru servicii publice - 223 milioane de euro (aici intră şi modernizarea reţelei de Termoficare), arată mediafax.ro. De asemenea, Municipalitatea are de plătit credite de 184 de milioane de lei, precum şi titluri executorii din litigii în valoare de 122 de milioane de euro.Cultura va primi 153 de milioane de lei, iar pentru organizarea Campionatului European de Fotbal 2020 se alocă suma de 12,5 milioane de euro.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite