Primăria Capitalei începe un proiect destinat persoanelor defavorizate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Municipiului Bucureşti, prin Direcţia Generală de Asistenţă Socială a Municipiului Bucureşti, în parteneriat cu Fundaţia TUNA, demarează un proiect pentru a veni în sprijinul familiilor şi a persoanelor cu risc social.

În cadrul proiectului, 4.000 de persoane vor beneficia de articole vestimentare oferite de Asociaţia „Time to Help“ din Germania.

Acţiunea va avea loc în perioada 29 ianuarie - 1 februarie 2015, între orele 10:00 - 18:00, în incinta spaţiului EXPO 31, din cadrul Complexului de Servicii Sociale OMINIS - Din grijă pentru oameni, Aleea Turnu Magurele nr. 17, Sector 4 (între Aleea Râul Sadului şi Aleea Ciceu, staţia RATB CICEU - maşina 202 sau staţia de metrou Apărătorii Patriei).

Beneficiarii proiectului sunt persoanele înscrise în baza de date a Direcţiei Generale de Asistenţă Socială a Municipiului Bucureşti şi care beneficiază deja de serviciile sociale oferite de municipalitate, printre care şi adăpost, cantină, consiliere (inclusiv cele din Complexul integrat de servicii sociale Theodor Pallady, centrul din Berceni şi Centrul de Asistenţă pentru Mamă şi Copil).

Astfel, persoanele înscrise în serviciile sociale municipale vor putea beneficia de proiect pe baza actului de identitate şi a unui bilet de acces (care poate fi obţinut din cadrul Complexului OMINIS şi de la Direcţia Generală de Asistenţă Sociala a Municipiului Bucureşti, Strada Foişorului nr. 56-58, Sector 3).

Persoanele defavorizate vor avea posibilitatea să îşi aleagă câte cinci articole de îmbrăcăminte de iarnă, iar acest program se va derula o singură data în anul 2015.


 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite