Premieră: singurul hidroavion SEP din România, la spectacolul aeronautic de sâmbătă de pe Lacul Morii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spectacolul aeronautic se va desfăşura pe Lacul Morii, din sectorul 6. FOTO PS 6
Spectacolul aeronautic se va desfăşura pe Lacul Morii, din sectorul 6. FOTO PS 6

Cea de-a treia ediţie a Aeronautic Show se desfăşoară sâmbătă, pe Lacul Morii, începând cu ora 11.00. Evenimentul este organizat de Primăria Sectorului 6 în colaborare cu Asociaţia Aeronautică Română şi Agenţia de paraşutism.

La spectacolul aeronautic de pe Lacul Morii va fi adus primul şi singurul hidroavion din categoria SEP din România.

Astfel, sâmbătă, 22 septembrie, începând cu orele 11.00, pe parcursul a peste trei ore, spectatorii vor avea ocazia să urmărească un spectacol aeronautic în care legătura între aer şi apă se va face printr-o suprapunere elegantă a evoluţiilor nautice şi aeriene.

Un spectacol de acrobaţie aeriană şi nautică va fi oferit şi de paraşutiştii Agenţiei de Paraşutism.

De asemenea, tot ca o noutate, în cadrul celei de a doua ediţie a expoziţiei AeroNautic Expo 2012, spectatorii vor putea interacţiona cu profesioniştii şi tehnica care i-au fascinat  pe parcursul întregului spectacol.

Începând cu ora 14.00, după terminarea show-ului aeronautic, primăria şi Centrul Cultural European Sector 6 vor oferi bucureştenilor un spectacol susţinut de către Ansamblul Doina al Armatei, muzică de fanfară,  exerciţii de Drill-Team, la care vor participa reprezentanţi ai regimentului 30 de Gardă Mihai Viteazu.

Seria spectacolelor de pe Lacul Morii va fi încheiată de reprezentanţi ai Poliţiei de Frontieră care vor face mai multe exerciţii demonstrative de Arte Marţiale. 

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite