Bucureşteanul care a câştigat la pariuri sportive 30.000 de euro cu doar 2,5 lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat în vârstă de 31 de ani din Capitală a câştigat, duminică, peste 30.000 de euro la pariuri sportive. Bucureşteanul a pariat 2,5 lei, echivalentul a 50 de cenţi, pe 14 meciuri, reuşind „să prindă“ 13 dintre ele.

Pariorul în vârstă de 31 de ani a mizat 2,5 lei pe 14 meciuri din Anglia, Danemarca, Olanda, Germania, Italia, Belgia, Turcia şi Bulgaria, iar 13 dintre acestea s-au încheiat aşa cum a intuit pariorul.

Suma pariată pe biletul norocos a fost multiplicată de 57.636 de ori, iar bonusul oferit la câştig de casa de pariuri Stanleybet a fost în valoare de 35.563 de lei. Cele mai mari două cote de pe bilet au fost de 7.50 pentru victoria lui Gent în faţa liderului din Belgia, Standard Liege, şi 4.17 pentru victoria jucătorilor de la FC Liverpool, la un gol diferenţă, în meciul disputat pe teren propriu în faţa echipei Swansea. Mai exact, la 12 meciuri dintre cele 14, bucureşteanul a pariat pe diferenţa de goluri.

„Am mizat pe răzbunarea lui Rednic în faţa fostei sale echipe“

Pariorul povesteşte că a decis să mizeze pe victoria lui Gent în faţa echipei Standard Liege, deşi în meciul anterior Standard se impusese cu scorul de 7-0, pentru că a crezut în răzbunarea lui Mircea Rednic.

„Am mizat pe razbunarea lui Mircea Rednic în faţa fostei sale echipe”, a precizat bărbatul.

A pariat 50 de cenţi pe 14 meciuri, iar dintre acestea doar 13 evenimente s-au terminat aşa cum intuise pariorul. Dacă ar fi „prins“ toate cele 14 meciuri, bucureşteanul ar fi putut pleca acasă cu cel mai mare premiu ce poate fi câştigat la pariuri sportive: 500.000 de lei.

„Duminică seară eram la finul meu urmărind împreuna ultimul meci pe care-l mai aveam pe bilet, Lazio – Sassuolo. În minutul 79, Sassuolo egalase şi voiam să arunc biletul, crezând că nu mai am şanse. Tottenham pierduse, iar Lazio nu părea să mai aibă forţă să  marcheze înca un gol. Dar se pare că norocul mi-a surâs în minutul 83, când fundaşul lui Sassuolo şi-a introdus mingea în propria poartă“, a spus norocosul.

Acesta a povestit că a fost cel mai frumos autogol pe care l-a văzut, precizând că banii pe care i-a câştigat îi va depune la bancă, urmând să-şi cumpere o maşină după ce va lua permisul.
 

Pe aceeaşi temă:

Cum se văd Oscarurile la casele de pariuri: favoriţii din 2014

Gălăţeanul Adrian Nour, favoritul caselor de pariuri la câştigarea marelui trofeu Vocea României

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite