Poliţiştii au percheziţionat 15 sedii ale unor videochat-uri din Bucureşti, suspectate de evaziune fiscală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ofiţerii Poliţiei Capitalei au descins, în acestă dimineaţă, la 15 sedii ale unor videochat-uri, în căutarea de probe că acestea nu îşi declarau toate veniturile realizate şi, în consecinţă, că au făcut evaziune fiscală. Mai mult, oamenii legii cred că majoritatea fetelelor angajate aici nu aveau contracte legale de muncă.

Operaţiune de amploare a poliţiştilor bucureşteni, în această dimineaţă, la 15 multe sedii ale unor videochat-uri din Capitală. Aceştia au căutat dovezi că patronii cluburilor de chat au făcut evaziune fiscală. Mai mult, poliţiştii spun că foarte multe dintre angajatele videochaturilor din Bucureşti lucrează la negru.

„Pe baza informaţiilor adunate de colegii noştri, pe teritoriul întregii Capitale, Serviciul de Investigare a Fraudelor din Sectorul 6 a organizat percheziţii pentru a stabili modalitatea exactă prin care aceste cluburi de videochat cauzează prejudicii, deci fac evaziune fiscală“, a declarat Cristian Dima, de la Serviciul de Investigare a Fraudelor din Sectorul 6, potrivit RTV.

Fetele declarau salariul minim pe economie

Oamenii legii au mai precizat că multe dintre angajate care au declarat că au un salariu declarat minim pe economie, însă că vor verifica cu exactitate valorea reală a câştigurilor acestora.

În total, aproximativ 30 de persoane, femei şi bărbaţi au fost duse la audieri în urma acţiunii de azi-dimineaţă.

Rămâi pe bucuresti.adevarul.ro pentru mai multe detalii privind acest caz.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite