Poliţiştii au luat la puricat maxi-taxiurile de la intrarea din Capitală. Sancţiuni de 41.000 de lei în două ore

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de la Brigada Rutieră au desfăşurat în această dimineaţă o acţiune preventivă controlând la intrarea în Capitală, de pe autostrada A1 Bucureşti - Piteşti, autovehiculele destinate transportului de persoane, în special cele în regim de maxi-taxi.

Astfel, între orele 5.45-7.30, poliţiştii de la rutieră au fost aplicate 21 de sancţiuni contravenţionale, dintre care cinci pentru nerespectarea normelor prevăzute de HG 69/2012 privind transporturile rutiere.

Poliţiştii au verificat modul în care este respectată legislaţia în acest domeniu, pe parcursul acţiunii fiind controlate 25 de autovehicule destinate transportului de persoane, informează Poliţia Română.

De asemenea, într-un caz, pentru lipsa licenţei de transport, un autovehicul a fost imobilizat. Valoarea totală a sancţiunilor aplicate este de 41.000 de lei.

Poliţia Rutieră atrage atenţia tuturor participanţilor la trafic, indiferent că sunt conducători auto sau pietoni, asupra necesităţii respectării regulilor de circulaţie şi adoptării unei conduite preventive, pentru reducerea riscului producerii unor evenimente rutiere nedorite.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite