Poliţiştii şi jandarmii intensifică controalele după ora 20.00, în Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Carantina

Numărul poliţiştilor şi jandarmilor care fac controale pentru respectarea măsurilor anti-COVID va fi suplimentat în Bucureşti, iar verificările vor fi intensificate în special după ora 20.00, începând de miercuri seară, pentru cel puţin o lună, a anunţat Prefectura Capitalei.

Conform sursei citate, prefectul Alexandra Georgiana Vacaru a dispus astăzi, într-o şedinţă cu reprezentanţii Poliţiei Capitalei, ai Poliţiei Locale şi ai Jandarmeriei, intensificarea controalelor în Bucureşti, pentru asigurarea respectării regulilor impuse de starea de alertă.

Prefectura spune că s-a dispus suplimentarea numărului de poliţişti şi jandarmi şi intensificarea controalelor, în special după ora 20.00, pentru cel puţin o lună, începând din această seară.

Măsuri anunţate:

  • Introducerea în spaţiile publice a unor filtre permanente de verificare, formate din echipe mixte (Poliţia Capitalei, Poliţia Locală Bucureşti şi Jandarmerie). Acestea vor fi fixate pe principalele artere, pentru controalele de noapte (după ora 20.00 până dimineaţa).
  • Verificarea pe teren a respectării normelor de către cetăţeni şi operatorii economici se va face intensiv, echipele de control fiind însoţite şi de prefectul Capitalei şi de subprefecţi.
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite