VIDEO Cum fentează şoferii bucureşteni regulile de circulaţie. Jungla din traficul Capitalei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Peste 70 de şoferi au fost amendaţi într-o acţiune a Brigăzii Rutiere sub acoperire FOTO Captură
Peste 70 de şoferi au fost amendaţi într-o acţiune a Brigăzii Rutiere sub acoperire FOTO Captură

Brigada de Poliţie Rutieră Bucureşti a avut o acţiune sub acoperire prin care şoferii din Capitală au fost supravegheaţi în trafic cu autospeciale neinscripţionate şi motociclete. Rezultatul a fost cel aşteptat, regulile se respectă doar când există cineva să le impună.

Brigada Rutieră a Capitalei a avut în trafic, în cursul acestei săptămâni, echipe formate din autospeciale neinscriptionate şi motociclete, „pentru a-i depista şi sancţiona pe acei conducători auto care respectă normele rutiere doar atunci când observă echipajele inscripţionate ale poliţiei”, se arată într-un comunicat de presă emis vineri de poliţişti.

În clip, se obsercă cum şoferii nu acordă prioritate, trec chiar pe lângă pietoni aflaţi pe trecere sau chiar trec pe roşu pe contrasens.

În urma acţiunii au fost sancţionaţi 71 de şoferi, au fost reţinute opt permise de conducere în vederea suspendării şi a fost întocmit un dosar de cercetare penală. Valoarea totală a sancţiunilor contravenţionale este de peste 19.000 de lei.

Poliţiştii de la Rutieră au supravegheat şoferii ”pe furiş”

Brigada Rutieră menţionează că astfel de acţiuni vor continua şi în perioada următoare.


Cum era de aşteptat, acţiunea a dovedit că există destui şoferi care circulă pe străzile din Capitală care nu sunt foarte atenţi la reguli dacă nu văd un echipaj de poliţie care ar putea să îi amendeze.

Pe aceeaşi temă:

Pro Sport Midnight Run blochează traficul rutier pe Podul Basarab

Atenţie, şoferi! Poliţia s-a dotat cu super-maşini, care identifică din mers pe cei fără permis, fără centură sau care conduc maşini furate

Poliţiştii români au dat într-o singură zi amenzi de peste 2,3 milioane de lei

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite