VIDEO Scenă teribilă pe o stradă din Bucureşti: poliţist filmat în timp ce loveşte cu pumnii un tânăr

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO CAPTURĂ
FOTO CAPTURĂ

Un poliţist a fost filmat în timp ce loveşte cu brutalitate un tânăr. Incindentul a avut loc miercuri seară pe o stradă din Bucureşti

În imagini se observă cum poliţistul este foarte agresiv şi îl loveşte pe tânăr cu pumnul de mai multe ori, fără ca acesta să reacţioneze într-un mod violent. Poliţistul se opreşte să mai dea cu pumnul în momentul în care un coleg se apropie şi intervine. 

Poliţistul agresiv nu se opreşlte aici aleargă după un alt tânăr care se afla la distanţă şi privea ceea ce se întâmplă. Laun moment dat apare şi o maşină de poliţie, iar mai mulţi lucrători coboară şi îl imobilizează.

Reprezentanţii Poliţiei Capitalei au  anunţat că lucrătorul Ministerului Afacerilor Interne este cercetat pentru comportamentul său.

„Cu privire la imaginile apărute în spaţiul public, vă facem cunoscut faptul în noaptea de 7/8 aprilie, doi bărbaţi au fost opriţi de către un echipaj al Secţiei 9 Poliţie, în vederea legitimării şi verificării documentelor prevazute de Ordonanţele Militare. Bărbaţii au refuzat legitimarea şi au fost conduşi la subunitatea de poliţie, unde au fost sancţionaţi contravenţional, fiecare, cu suma de 200 lei, conform prevederilor Legii nr 61/1991, precum şi cu suma de 10.000 lei având în vedere că nu deţineau documentele prevazute de Ordonanţele Militare.

Cu privire la modul în care a acţionat poliţistul, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti s-a sesizat din oficiu şi a demarat cercetări prin structura de control intern, urmând a fi dispuse măsuri legale”, se arată în comunicatul Poliţiei.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite