FOTO UPDATE Poliţia Capitalei solicită sprijin pentru găsirea unui băieţel de 10 ani, plecat de acasă sâmbătă. Acesta a fost găsit

FOTO UPDATE Poliţia Capitalei solicită sprijin pentru găsirea unui băieţel de 10 ani, plecat de acasă sâmbătă. Acesta a fost găsit

Imagine de arhivă

Poliţia Capitalei a solicitat sprijinul populaţiei în vederea depistării unui minor care,  la data de  5 octombrie  a.c., a plecat de la domiciliul din sectorul 5 şi nu a mai revenit până în prezent. În jurul orei 17.00, Poliţia Capitalei a anunţat că minorul a fost găsit.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE 17:00

Copilul a fost găsit. Conform unor surse din poliţie, citate de Mediafax, copilul ar fi fost găsit într-un centru comercial din Sectorul 6 al Capitalei în timp ce se juca cu telefoanele mobile dintr-un magazin de profil.


Minorul dispărut se numeşte  VORGA AUREL-IONUT este în vârstă de 10 ani şi are următoarele semnalmente:

 
- ȋnălţime: 1,10 cm, greutate 30 kg,  faţă ovală,  păr negru,  ochi negri, ten măsliniu.
 
- la data dispariţiei purta pantaloni trening negri, bluză de trening cu glugă,  vestă din fâş neagră, adidaşi  negri cu pete roşii.
 
- semne particulare: cicatrice  la nivelul nasului.
 
Cei care l-au văzut sau pot oferi detalii, sunt rugaţi să anunţe Poliţia Capitalei, apelând numărul unic de urgenţă 112.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: