Ploaia îngheţată a transformat trotuarele din Bucureşti în patinoar GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noaptea trecută s-a produs şi în Capitală fenomentul anunţat de meteorologi. Ploaia îngheţată a transformat oraşul într-un imens patinoar. La primele ore ale dimineţii de duminică nu se putea circula pe trotuare.

 Fenomentul nu a afectat, totuşi, foarte mult şoferii. Şi-au găsit maşinile acoperite cu un strat compact de gheaţă, dar au putut circula relativ normal, după ce au curăţat autoturismele. Pe marile bulevarde din Bucureşti s-a putut circula cu maşina fără probleme, pentru că ploaia nu a îngheţat pe carosabil, dar numai acolo unde a fost curăţat de zăpadă.

Un fenomen interesant s-a produs pe Pasajul Basarab, unde s-a acumulat o cantitate foarte mare de apă pe şosea, între grămezile de zăpadă de pe marginile celor două benzi de circulaţie.


image

Pentru pietoni însă, această dimineaţă este un coşmar. Peste tot unde trotuarele nu au fost cutăţate de zăpadă, apa a îngheţat instantaneu şi a format o peliculă solidă din gheaţă pe care pur şi simplu nu se putea merge. Din această cauză cei mai mulţi pietoni au ales să circule pe şosea.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite