Plimbări gratuite cu vaporaşul în Parcul Herăstrău din Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bucureştenii care vor să se plimbe cu vaporaşul pe Lacul Herăstrău o pot face gratuit pe 1 Mai. Reprezentanţii Primăriei Capitalei au anunţat că au pus la dispoziţia doritorilor şapte vaporaşe.

Primăria Municipiului Bucureşti, prin Administraţia Lacuri Parcuri şi Agrement Bucureşti organizează plimbări gratuite cu vaporaşul pe 1 Mai. Astfel, în Parcul Herăstrău din Capitală, şapte vaporaşe însumând 380 de locuri vor fi puse gratuit la dispoziţia doritorilor. De asemenea, cei care vor să se plimbe cu barca sau hidrobicicleta o pot face contra cost.

Îmbarcările pentru plimbările şi traversările cu vaporaşul se vor face de la Debarcaderul central Herăstrau (zona pavilionului H), acolo de unde se pot închiria bărci şi hidrobiciclete.

Păsări exotice

Tot începând de mâine, Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti va readuce păunii în Parcurile Cişmigiu, Herăstrau si Bordei, iar pe lacurile din aceleaşi parcuri, păsările exotice. Astfel, bucureştenii vor putea admira lebede albe şi negre, raţe mandarin şi caroline, gâşte Călifar, Magellan, de Nil sau canadiene.

Totodată, la Palatul Brâncovenesc  se deschide, mâine,  sezonul de picnic. Cei care vor să-şi petreacă o zi de primăvară în aer liber sunt invitţi într-un spaţiu special amenajat de Primăria Capitalei pentru astfel de activităţi. Municipalitatea va pune la dispoziţia bucureştenilor grătare, dar şi saci menajeri pentru colectarea deşeurilor.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite