Plafarele revin la modă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oferta primăverii: cremele şi gelurile energizante pe bază de plante

bucureştene, căzute în desuetudine în anii '90, s-au scuturat de praf şi au trecut de la ceaiurile de muşeţel şi coada şoricelului, la produse mai diversificate şi sofisticate, în pas cu cererea.

Gel de duş cu apă minerală sau vin
Consumatorii se îndreaptă acum spre cosmeticele autohtone, pe bază de plante, în defavoarea celor străine, din branduri renumite, susţin specialiştii. şi preţul mult mai prietenos reprezintă un factor important, care-i îndreaptă spre aceste magazine. Printre produsele sezonului de primăvară ale Plafarelor se numără şi unele cu o compoziţie specială. Din curiozitate la început, acestea nu duc lipsă de cumpărători. Astfel, un gel de duş energizant cu apă minerală sau cu vin de Cotnari costă 136.000 lei vechi, iar unul din extract de portocale - 98.000. Nici produsele pentru îngrijirea feţei nu sunt mai prejos, având deja cumpărători fideli. Un demachiant cu extract de Turmenic, lapte de lămâie şi ulei de portocale dulci costă în jur de 200.000 lei vechi.

Creme pentru slăbit
Vânzătorii spun că produsele cele mai căutate în acest sezon sunt cele anticelulitice. "Acum primăvara, cumpărătorii, în special doamnele, sunt interesaţi nu doar de ce mânâncă, dar mai ales de cum arată", zice specialistul Marieta Popescu, de la firma "Rompamex". Cremele anticelulitice, ca şi cele pentru slăbit se găsesc la preţuri accesibile. Un gel de duş exfoliant anticelulitic cu particule de ceară Cirebelle (provenite din Africa de Sud) costă 126.000 lei vechi, iar o cremă de corp cu efect de slăbire locală, cu conţinut de Sventonyl, care după două luni de folosire zilnică diminuează stratul adipos cu 81%, costă 185.000. Produsele au efecte garantate şi asta nu o spun numai specialiştii, ci şi cumpărătorii.

Fiole cu ginseng
Indicate atât bărbaţilor, cât şi femeilor, fiolele sunt pe bază de ginseng. Acestea nu numai că previn căderea părului, dar şi întăresc rădăcina şi redau strălucirea. Este indicat să fie folo-sită o fiolă pe săptă-mână. Preţul fiolelor este de 350.000 lei vechi.

Magazine:
"Rompamex", în clădirea Hanu Manuc, spre Biserica Anton
"AlexCili", Bvd. Kogălniceanu nr. 7
"Domino", zona Lacul Tei

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite